Βρείτε ένα Kid Friendly Fishing Charters κοντά μου

0
Βρείτε ένα Kid Friendly Fishing Charters κοντά μου

Δώστε στα μικρά σας μια φιλική προς τα παιδιά ναύλα ψαρέματος. μπορεί να είναι εύκολο αν κάνετε την εργασία σας. Γιατί ρωτάτε, ένα παιδικό ταξίδι για ψάρεμα δείχνει πόσο διασκεδαστικό, φιλικό και έμπειρο πλήρωμα μπορεί να τα βοηθήσει να απολαύσουν την όμορφη ύπαιθρο και να τους αρέσει η βαρκάδα σε νεαρή ηλικία. Το να στείλετε τα παιδιά σας σε μια εκδρομή για ψάρεμα το κάνει διασκεδαστικό, συμπεριλαμβανομένου ενός γεύματος για πικ-νικ ή ακόμα και ενός γεύματος πικ-νικ στην αποβάθρα μετά τη ναύλωση. Κάνει την όλη εμπειρία πολύ περισσότερο.

ναύλωση αλιείας

Επιλογές τσάρτερ για φιλικό προς τα παιδιά

Ένα ταξίδι ψαρέματος δύο ή τριών ωρών μπορεί να προσαρμοστεί στην ομάδα σας. Αυτές οι ναυλώσεις αλιείας δεν είναι όλες αλιεία βαθέων υδάτων. μπορούν να γίνουν στην ξηρά και στην υπεράκτια. Το πιο δημοφιλές για τα μικρότερα παιδιά σε πολλές τοποθεσίες είναι να πάνε για ψάρεμα λαβρακιού ή crappie στο γλυκό νερό. Αυτός ο τύπος ταξιδιού τους συνηθίζει να είναι καπετάνιος, να χειρίζονται εξοπλισμό ψαρέματος γύρω από άλλους και να είναι άνετα σε μια βάρκα.

Επιλογές τσάρτερ για φιλικό προς τα παιδιά

Ένα ταξίδι ψαρέματος δύο ή τριών ωρών μπορεί να προσαρμοστεί στην ομάδα σας. Αυτές οι ναυλώσεις αλιείας δεν είναι όλες αλιεία βαθέων υδάτων. μπορούν να γίνουν στην ξηρά και στην υπεράκτια. Το πιο δημοφιλές για τα μικρότερα παιδιά σε πολλές τοποθεσίες είναι να πάνε για ψάρεμα λαβρακιού ή crappie στο γλυκό νερό. Αυτός ο τύπος ταξιδιού τους συνηθίζει να είναι καπετάνιος, να χειρίζονται εξοπλισμό ψαρέματος γύρω από άλλους και να είναι άνετα σε μια βάρκα.

Το τέλειο ταξίδι για παιδιά!

Μιλήσαμε νωρίτερα για τις επιλογές γλυκού νερού. Αυτό μπορεί να γίνει σε ένα συμβατικό σκάφος μπάσου, που μπορεί να χειριστεί άνετα 2 έως 3 παιδιά το καθένα, ανάλογα με το μέγεθος. Μια άλλη επιλογή που συνήθως παραβλέπεται είναι ένα ταξίδι για ψάρεμα με ποντονία. Είναι ιδανικά για τα παιδιά που ψαρεύουν για διάφορους λόγους. Πρώτον, ανάλογα και πάλι με το μέγεθος της ομάδας, μπορούν να επιτρέψουν χωρητικότητα έως και 8 έως 10 παιδιών με άφθονο στρογγυλό ψάρεμα. Η πλατφόρμα είναι πιο σταθερή από το σκάφος μπάσου και γενικά έχει καλυμμένο χώρο για να βγαίνεις από τον ήλιο. Μπορείτε επίσης να φέρετε αναψυκτικά και να ετοιμάσετε φαγητό για ένα σνακ. Η απολαυστική εμπειρία των ήρεμα νερά και η σύλληψη ψαριών είναι επιτυχία.

Φιλικό και έμπειρο πλήρωμα

Το Action of a Good Charter κάνει το ψάρεμα διασκεδαστικό για τα παιδιά!

Μόλις επιβιβαστούν, οι ναυλώσεις μπορούν να ψαρέψουν σχεδόν ό,τι ζει στο νερό – αλλά και να γνωρίσουν τη φυσική ομορφιά. Πολλά παιδιά θυμούνται μόνο την πιο ευχάριστη εμπειρία τους, αλλά αυτά τα ταξίδια είναι οικογενειακές αναμνήσεις που κουβαλούν ως ενήλικες. Οι ναυλώσεις των παιδιών μας θα πρέπει να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, τα επίπεδα εξειδίκευσης και τους τύπους ψαριών που σκοπεύετε να στοχεύσετε. Για να βοηθήσουμε στην προστασία των παιδιών, προσφέρουμε στα παιδιά μια μεγάλη ποικιλία από ελαφριά μπουφάν, αντηλιακά και σωσίβια. Ωστόσο, φροντίζουμε τα μικρά μας να παραμείνουν ασφαλή και να γίνουν το γούρι τους.

Τύποι ψαριών για παιδιά και πού ψαρεύουμε γι ‚αυτούς

Οι επιλογές για ψάρεμα των παιδιών είναι ατελείωτες και σχεδόν σε κάθε λιμάνι ή κοινότητα. Οι ναυλώσεις αλιείας παράγουν πολλά διαφορετικά είδη ψαριών. η βαθιά θάλασσα θα μπορούσε να είναι σφυρίδα, λαβράκι και καρχαρίας, παράκτιο ριγέ λαβράκι, snook και θαλάσσια πέστροφα. Ενώ τα προστατευμένα νερά του γλυκού νερού, το λαβράκι, το crappie και το bluegill. Μην υπολογίζετε τα οικογενειακά ταξίδια από τον κόλπο ή την ακτή που προσφέρει πολλά μίλια καλής περιοχής ψαρέματος, φροντίστε να έχετε ένα έμπειρο πλήρωμα. Όταν ψαρεύετε με δόλωμα σε ταξίδια με παιδιά, δοκιμάστε ένα καρούλι φτιαγμένο για ψάρεμα με δόλωμα όταν χρησιμοποιείτε γαρίδες, τύμπανα, σολομό, χτένια.

αλίευση ψαριών, ριγέ λαβράκι, λαβράκι

Ποια ηλικία πρέπει να είστε για να κάνετε ψάρεμα βαθιάς θάλασσας;

Πολλοί καπετάνιοι τσάρτερ αλιείας δεν έχουν περιορισμό ηλικίας, αλλά έχουν καθορισμένη απαίτηση που πρέπει να πληρούνται. αυτό μπορεί να είναι ύψος ή βάρος. Ελέγξτε με τον καπετάνιο εάν οι ηλικίες στο πλοίο είναι περιορισμένες. Οι περισσότεροι φαίνεται να συνιστούν ηλικίες 7 έως 9 ετών και άνω, καθώς αυτό δεν είναι τόσο εύκολο για τα μικρά παιδιά. Κάτω από 17, πρέπει να ρυθμίσετε το μέγεθος απελευθέρωσης waver που εκδίδει προσωρινή κηδεμονία ενώ επιβιβάζεστε στο σκάφος. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους γονείς να ταξιδέψουν με τα παιδιά.

Πόσο ασφαλές είναι το ψάρεμα βαθιάς θάλασσας;

Ευτυχώς, το ψάρεμα βαθέων υδάτων δεν ήταν ιδιαίτερα θανατηφόρο. Ωστόσο, τα σκάφη, το νερό, ο ήλιος, τα αγκίστρια, τα πετονιά ή τα μαχαίρια είναι ευάλωτα. Αυτό είναι δικαιολογημένα το ίδιο σε όλες τις ναυλώσεις αλιείας, επομένως η καλή συμπεριφορά ενώ βρίσκεστε στο νερό είναι απαραίτητη.

Πόσο πρέπει να κοστίζει μια ναύλωση ψαρέματος;

Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι διαφορετικά από τις καθημερινές, αλλά όχι πάντα. Στο μεγαλύτερο σκάφος, μπορείτε να πληρώσετε ανά κεφαλή, κάτι που είναι πιο εύκολο στον προϋπολογισμό. Άλλα μεγάλα σκάφη είναι σαν τα μικρότερα, χρεώνουν μία τιμή, με βάση τον αριθμό „Χ“ των παιδιών, και εξαρτάται από εσάς να το συμπληρώσετε και να διαιρέσετε το κόστος. Συνήθως βγαίνει φθηνότερο αλλά είναι περισσότερη δουλειά. Λάβετε υπόψη ότι τα σκάφη κεφαλής χρεώνουν ανά άτομο, πρέπει επίσης να χρεώνουν φόρο επί των πωλήσεων για κάθε άτομο. Όταν το ναυλωμένο σκάφος, καθορίζεται σε μία τιμή δεν φορολογείται.

Το ταξίδι για ψάρεμα στην παραλία Pete Beach δεν επιστρέφεται χωρίς εξοπλισμό

Μπορούν τα παιδιά να κρατούν ψάρια όταν ψαρεύουν;

Όλες οι πολιτείες έχουν διαφορετικούς νόμους από αυτό που θεωρείται ανήλικο. Για παράδειγμα, Καλιφόρνια είναι 18, Φλόριντα είναι 16 ετών και άνω πρέπει να αποκτήσει άδεια αλιείας. Επίσης, κάθε πολιτεία έχει νόμους για τα όρια ψαριών ανάλογα με τα ταξίδια, τα μεγάλα σκάφη με πλοία και όλα τα ταξίδια με θαλασσινό νερό που δεν χρειάζεστε για να αγοράσετε άδεια. Ενώ όλα τα ταξίδια στο γλυκό νερό, αν είναι πάνω από την ελάχιστη ηλικία, είστε απαραίτητοι. Οπότε ναι, τα παιδιά μπορούν να κρατήσουν τα ψάρια που πιάνουν εάν τηρούνται όλοι οι νόμοι της πολιτείας. Ο καπετάνιος θα γνωρίζει αυτούς τους νόμους και θα σας πει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τι μπορεί να κρατηθεί και τι πρέπει να πεταχτεί πίσω.

Συμπερασματικά

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, αφήστε ένα σχόλιο ή επικοινωνήστε μαζί μας στη συνομιλία.

Schreibe einen Kommentar