Το ψάρεμα βαθιάς θάλασσας στη Φλόριντα είναι πιο διασκεδαστικό από όσο νομίζετε; Μάθετε γιατί;

0
Το ψάρεμα βαθιάς θάλασσας στη Φλόριντα είναι πιο διασκεδαστικό από όσο νομίζετε; Μάθετε γιατί;

Ποια πιστεύετε ότι είναι η μεγαλύτερη φιλοδοξία ενός ψαρά; Φυσικά, οποιοσδήποτε ψαράς θα ήθελε να πάει για ψάρεμα βαθέων υδάτων, έστω και ένα ταξίδι μισής ημέρας. Είναι πάντα πιο συναρπαστικό και περιπετειώδες από το τραπεζικό κάστινγκ.

Με το ψάρεμα βαθιάς θάλασσας στη Φλόριντα, μπορείτε να κάνετε το ταξίδι σας πιο ευχάριστο και να πιάσετε φρέσκο ​​ψάρι. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το σημειώσετε από τη λίστα με τα περιπετειώδη πράγματα που πρέπει να κάνετε. Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη μιας αληθινής περιπέτειας στα βαθιά νερά της Φλόριντα.

Ταξίδι για ψάρεμα βαθιάς θάλασσας στη Φλόριντα

Πράγματι, όλοι γνωρίζουμε ότι οι βαθύτερες ναυλώσεις είναι πιο διασκεδαστικές από τις κανονικές δραστηριότητες και ήταν ασκείται για πάνω από 40.000 χρόνια. Αυτό το άρθρο διερευνά τα διάφορα σημεία του ψαρέματος βαθέων υδάτων στη Φλόριντα και τι είναι αυτό που το κάνει επιθυμητό να είναι στη λίστα με τα κουβάρια σας.

Αλλά πρώτα, ας κατανοήσουμε τις προσδοκίες ασφάλειας:

Είναι ασφαλές να πάτε σε ένα ταξίδι για ψάρεμα βαθέων υδάτων για να πιάσετε ψάρια στη Φλόριντα;

Ναι, ένα ταξίδι για ψάρεμα βαθέων υδάτων μπορεί να είναι απολύτως ασφαλές και διασκεδαστικό.

Οι ναυλώσεις βαθέων υδάτων έχουν κινδύνους και προκλήσεις, όπως κάθε άλλη αλιευτική δραστηριότητα. Για παράδειγμα, μπορεί να δεχθείτε επιθέσεις από καρχαρίες, να δυσκολευτείτε να βρείτε ψάρια δολώματος ή να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα κύματα και τρέχουσες αλλαγές.

Οι ναυτιλιακές αρχές στη Φλόριντα και ο έμπειρος καπετάνιος και οι οδηγοί στα υπεράκτια θέρετρα διασφαλίζουν ότι διαθέτουν τις αλιευτικές δεξιότητες και το πρωτόκολλο ασφάλειας κατά τη διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων.

Το ψάρεμα βαθέων υδάτων γίνεται ασφαλές και ευχάριστο όταν τηρείτε τους καθορισμένους κανονισμούς.

Τι να περιμένετε όταν πηγαίνετε για ψάρεμα βαθιάς θάλασσας

Ακολουθούν πράγματα που μπορείτε να περιμένετε στις αποστολές σας για ψάρεμα στη Φλόριντα:

Υπεράκτια ψάρεμα στα νερά της θάλασσας

Ψάρεμα στο βυθό για τεράστια ψάρια

Περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν τη Φλόριντα αφού τα νερά της βρίσκονται τόσο στον Ατλαντικό Ωκεανό όσο και στον Κόλπο του Μεξικού. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά το καθιστούν πιο σαγηνευτικό λόγω της εκπληκτικής θέας και της συγκίνησης της αλίευσης ψαριών που δεν είναι διαθέσιμα στην ξηρά.

Μπορεί να θέλετε να φέρετε μαζί σας μια αδιάβροχη κάμερα για να απαθανατίσετε τις αναμνήσεις σας από το ψάρεμα.

Για να τολμήσετε στους ψαρότοπους στα βαθιά, πρέπει να πλεύσετε μέσα στις θάλασσες πριν κάνετε μια βουτιά. Αυτή η διαδικασία ζωντανεύει όλες τις φαντασιώσεις των μαινόμενων θαλασσινών. Όταν βυθιστείτε στη θάλασσα, το μόνο πράγμα που θα ακούσετε τους μαινόμενους ήχους των μαγευτικών κυμάτων της θάλασσας.

Θα αναπτύξετε επίσης τη σκέψη ότι θα βρεθείτε πολλά μέτρα ή χιλιόμετρα στη θάλασσα. Οι ήχοι των κυμάτων της θάλασσας και η θέα είναι ευχάριστες εμπειρίες.

Μια μοναδική ποικιλία ειδών ψαριών

Ας μιλήσουμε για τους καρχαρίες και το ψάρεμα καρχαριών. Δεν είναι εύκολο να τον εντοπίσετε, αλλά όταν πηγαίνετε βαθιά στη θάλασσα, μπορείτε πάντα να τα βρείτε ανάμεσα σε άλλα σπάνια είδη όπως ιστιοφόρα, σκαμπόψαρα, λυθρίνια και σκουμπρί, και πολλά άλλα.

Υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό από το να βλέπεις ψάρια σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα; Μπορείτε να βρείτε ψάρια οπουδήποτε, αλλά μπορείτε να βρείτε αυτά τα είδη μόνο στη βαθιά θάλασσα. Οπότε βλέποντας μόνο τα ψάρια μπορεί να κάνει το ταξίδι σας ακόμα καλύτερο.

Καταπληκτικοί ιστότοποι

Είναι πολύ εύκολο να περνάς καλά όταν βρίσκεσαι σε ένα χαλαρό περιβάλλον. Δεν περιμένεις να δεις πολλά όταν είσαι μέσα στη θάλασσα. Αλλά, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε συναρπαστικές τοποθεσίες, ειδικά υποβρύχιες.

Με τον καιρό γύρω από τη Φλα να είναι ζεστός σχεδόν το μισό του έτους, μπορείτε να έχετε υπέροχη θέα στη χλωρίδα και την πανίδα. Με τη σωστή τσάρτερ ψαρέματος, μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε εξαιρετικά σημεία για ψάρεμα ενώ απολαμβάνετε τη γαλήνη του περιβάλλοντος.

Αλίευση τροπαίου με νεκρό δόλωμα για τον Μάχι Μάχι

Big and Better Catch

Ο ωκεανός της Φλόριντα φιλοξενεί εξαιρετικά πλάσματα, όπως τέρατα ψάρια, μεγάλα ψάρια και άλλα κολοσσιαία ψάρια. Εάν χρειάζεστε ένα εντυπωσιακό ψάρεμα, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είστε. Οι διαφορετικοί τύποι ψαριών στα ύδατα της FL περιλαμβάνουν:

 • Καρχαρίες
 • Αλήτης
 • Ουάχου
 • Ιστιοφόρο
 • Αρπάζων
 • Σφυρίδα
 • Άμπερτζακ
 • Είδος μεγάλου ιχθύος
 • Κιτρινόπτερος τόνος
 • Ξιφίας
 • Είδος μεγάλου ψαριού
 • Ισπανικό σκουμπρί

Η σκέψη να πιάσετε πολλά είδη φέρνει μια μοναδική εμπειρία στην περιπέτεια, ειδικά με φίλους. Θα απολαύσετε αυτά τα είδη που αλιεύονται από ψαράδες στις βάρκες. Είναι σπάνιο να βρεις αυτά τα ψάρια όταν απλώς δουλεύεις στον βυθό, αλλά είναι όλα είδη ψαριών έξω από τις ακτές.

Το είδος των ψαριών που θα δείτε εξαρτάται από την εποχή μιας και μερικά φαίνονται πολύ εποχιακά.

Πολλοί ψαράδες πιστεύουν ότι είναι καλή ιδέα να κάνετε μισή ώρα

Μια ποικιλία από παραλιακά θέρετρα

Η Φλόριντα έχει πολλά θέρετρα κατά μήκος των ακτών της. Επιπλέον, τα θέρετρα έχουν περιπέτειες και προγράμματα υπεράκτιου ψαρέματος που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τη διαμονή σας. Από πολυτελή θέρετρα μέχρι οικονομικά προσιτά, γιατί κρατά το κλειδί για μια αξέχαστη εμπειρία ψαρέματος.

Ιδιωτική ναύλωση Cocoa Beach και Port Canaveral

Μάθετε διαφορετικές τεχνικές

Μην ανησυχείτε για το πόσα δεν ξέρετε, καθώς θα λάβετε μαθήματα και οδηγίες από τους ειδικούς στο σκάφος σας. Ό,τι μαθαίνεις στο πρώτο σου ταξίδι μεταφέρεται απλά στο επόμενο!

Σημεία για ψάρεμα βαθιάς θάλασσας στη Φλόριντα

 • Στη Νότια Φλόριντα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Fort Lauderdale (wahoo, marlin και blackfin τόνου)
 • Στην ανατολική ακτή της Φλόριντα, το Stuart και το West Palm Beach είναι οι προορισμοί σας για ψάρεμα (κιτρινόψαρο, τόνος και ιστιοφόρο)
 • Από τη Σαρασότα στην Τάμπα, μπορείτε να πιάσετε κοκκινόψαρο, βασιλόψαρο ή σφυρίδα γολιάθου στη δυτική ακτή της Φλόριντα με βάρκα.
 • Στη βορειοανατολική Φλόριντα (Daytona, St. Augustine και Jacksonville), μπορείτε να βρείτε tarpon και kingfish
 • Στη νοτιοδυτική Φλόριντα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Fort Myers, τη Νάπολη και την πόλη Everglades για να πιάσετε μερικά barracuda (ψάρια-στόχοι) και σφυρίδες.
 • Από το Key Largo στο Key West θεωρείται το Florida Keys.
 • Μπορείτε να δείτε λίγο τόνο, μάρλιν, ξιφία και ιστιοφόρο

Πώς να προετοιμαστείτε για το ψάρεμα στη Φλόριντα στη βαθιά θάλασσα

Το Cape Canaveral κοντά σε θεματικά πάρκα για λαβράκι

Θυμηθείτε, όταν πηγαίνετε για offshore ταξιδεύετε μακριά από τις ακτές. Ο καιρός μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, καθιστώντας απαραίτητο να προετοιμαστείτε καλά πριν επιβιβαστείτε στο σκάφος σας. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε την ακόλουθη εργασία για να προετοιμαστείτε για την επόμενη εμπειρία αλιείας βαθέων υδάτων.

 • Συσκευάστε το σκάφος και τον εξοπλισμό σας, συμπεριλαμβανομένων ράβδων, τροχών, δολώματος, γάντζων και ψυγείων αποθήκευσης
 • Ξεκουραστείτε αρκετά πριν από οποιαδήποτε αλιευτική εξόρμηση
 • Κάντε λίγη προπόνηση για να προετοιμαστείτε σωματικά
 • Επιλέξτε καλά τα ρούχα σας που θα υποστηρίζουν το σκάφος και τη δραστηριότητα και μην ξεχνάτε τον προστατευτικό εξοπλισμό σας, συμπεριλαμβανομένων των floaters
 • Ελέγξτε και κατανοήστε τον καιρό πριν φύγετε
 • Φέρτε πόσιμο νερό για να σας κρατήσει ενυδατωμένη
 • Φέρτε μερικά σνακ
 • Μεταφέρετε το φάρμακό σας για τη ναυτία για να αποτρέψετε την ασθένεια κίνησης

Συμπέρασμα

Η πιο κρίσιμη και απαιτητική στιγμή είναι η επιστροφή στο σπίτι, αν είχατε κακή τύχη ενώ δεν βρήκατε τα ψάρια της Φλόριντα. Επειδή οι καπετάνιοι και οι οδηγοί έχουν τη μεγαλύτερη εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα, είναι συνήθως σκόπιμο να προγραμματίσετε μια καθοδηγούμενη αποστολή ψαρέματος για να εξασφαλίσετε τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Εάν βγαίνετε μόνοι σας, η παρουσία πουλιών είναι ένα από τα καλύτερα σημάδια ενεργών ψαριών. Οι χάρτες περιγράμματος για απότομες πτώσεις και εξογκώματα είναι κρίσιμα συστατικά για την επιτυχία. Καλό ψάρεμα!

Το ζωντανό δόλωμα λειτουργεί με όλη τη θερμοκρασία του νερού στην κόκκινη σφυρίδα

Γιατί επιλέγετε iOutdoor Deep Sea Fishing Charter

iOutdoors έχει τις πιο δροσερές ναυλώσεις για ψάρεμα βαθέων υδάτων μέσα και γύρω από τη Φλόριντα. Προσφέρουν εξαιρετική συμπεριφορά, μοναδικές ανέσεις, δραστηριότητες και ψυχαγωγία για όλους τους πελάτες. Επίσης, το πιο σημαντικό, ΔΕΝ χρειάζεστε άδεια αλιείας. Οι ναυλώσεις επικεντρώνονται στα μοναδικά σημεία ψαρέματος για να περάσετε υπέροχα στη τσάρτα ψαρέματος σας. Οι καπετάνιοι θα σας ενημερώσουν για τα όρια αποσκευών, ώστε το ταξίδι σας να είναι βιώσιμο και χωρίς προβλήματα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε τη Φλόριντα. Όμως, ελάτε μαζί μας για μια εμπειρία ζωής!

Κάντε κράτηση τώρα και σήμερα!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε Facebook, YouTube, Κελάδημακαι Ίνσταγκραμ.

Schreibe einen Kommentar