Wahoo Season στη Φλόριντα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πιάσετε Wahoo στη Φλόριντα

0
Wahoo Season στη Φλόριντα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πιάσετε Wahoo στη Φλόριντα

Το Wahoo μπορεί να αλιευτεί όλο το χρόνο κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού της Φλόριντα από το νησί Amelia έως το Key West. Ωστόσο, οι πανσέληνοι Ιουλίου και Αυγούστου είναι οι καλύτερες στιγμές για να στοχεύσετε το Wahoo στη Φλόριντα, τουλάχιστον στην ανατολική ακτή της Φλόριντα. Όπως τα περισσότερα άλλα είδη ψαριών, η δομή, η κίνηση του νερού και η εποχή είναι σημαντικά να ληφθούν υπόψη κατά τη στόχευση του Wahoo. Όταν ευθυγραμμιστούν και οι τρεις αυτές συνθήκες, θα συμβεί ευνοϊκά και θα είστε βέβαιοι ότι θα φορτώσετε το κουτί των ψαριών σας.

Πολλοί ψαράδες έχουν επιτυχία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, γύρω από την πανσέληνο, κάτι που οφείλεται 100% στην κίνηση του νερού. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, το φεγγάρι είναι το πιο κοντινό στη Νότια Φλόριντα. Εξαιτίας αυτού, η πανσέληνος θα δημιουργήσει τις δύο πιο εμφανείς παλιρροιακές ταλαντεύσεις κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Φλόριντα κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους. Οι μεγάλες παλίρροιες έχουν πολύ ευνοϊκά ρεύματα, επιτρέποντας στα wahoo να τρέφονται.

Ζωντανό δόλωμα Τρολάρισμα υψηλής ταχύτητας

Χάρτες αλιείας Wahoo

Τα Wahoo είναι υπέροχα ψάρια που μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ άπιαστα. Διαθέτουν εξαιρετική όραση, μεγάλο καμουφλάζ, σημαντικά ταλέντα, αλλά συχνά είναι επιπόλαιοι. Wahoo κατά μέσο όρο περίπου 20-50 λίβρες στην ανατολική ακτή εκτός από τα μικρά ψάρια? συνήθως βρίσκουν υποβρύχια συντρίμμια. Πιάνονται στο ψάρεμα χαρταετού, στο συρτή και στο κάθετο jigging, μεταξύ άλλων μεθόδων. Οι ποικίλες τεχνικές εξαρτώνται από τον χρόνο και τον τόπο και το βάρος και τη μορφή του ψαριού.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη ναύλωση ψαρέματος, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να σχεδιάσετε μια πιο εκτεταμένη ναύλωση, όπως μια 8ωρη, λόγω του όγκου της συρτής και των περιοχών που πρέπει να καλυφθούν.

Κορυφαίες τοποθεσίες για ψάρεμα Wahoo

Το Wahoo είναι ένα εντυπωσιακό πελαγίσιο ψάρι που βρίσκεται σε διάφορα νερά. Κολυμπούν από τις ακτές των νησιών στην Καραϊβική και από όλη τη Φλόριντα. Μπορείτε να συνδέσετε αυτά τα βελτιωμένα speedster σε πολλούς προορισμούς. Κατοικούν σε τροπικά και υποτροπικά νερά, τα οποία φτάνουν τα 600 πόδια από την επιφάνεια του ωκεανού.

Παρακάτω, έχουμε απαριθμήσει 5 από τα κορυφαία μέρη γύρω από τη Φλόριντα. Φυσικά, το ψάρι κολυμπάει σε τόσα άλλα, αλλά εδώ είναι μέρη που είχαμε μεγάλη επιτυχία πιάνοντας Wahoo. Η επίσκεψη σε έναν από αυτούς τους προορισμούς αυξάνει τις πιθανότητες να έχετε μια πολύ καλή συνάντηση με το Wahoo!

Caught Trolling Lures με τρολ υψηλής ταχύτητας

1) Wahoo Fishing στο Key West

Οι ψαράδες ψαρεύουν wahoo στα Florida Keys επειδή το κρέας έχει εξαιρετική γεύση. τουλάχιστον στους περισσότερους, φαίνεται διαφορετικό. Αυτό το ψάρι φτάνει σε ταχύτητες έως και 80 mph και είναι το γρηγορότερο ψάρι στον ωκεανό, ειδικά όταν επιτίθεται σε δόλωμα. Τα Wahoos in the Keys μπορούν να φτάσουν τα βάρη που πιέζουν τα 100 λίβρες. Αλλά το μέσο ψάρι που αλιεύεται έχει λίγο περισσότερο από 30 κιλά. Ξοδεύει μεγάλο μέρος της ζωής του μέσα στα βαθύτερα σκούρα μπλε νερά του ωκεανού Gulf Stream.

Εποχή αλιείας Wahoo στο Key West

Το Wahoo μπορεί να πιαστεί τη θερινή ώρα στη θάλασσα στα πιο δροσερά νερά του ανοιχτού ωκεανού. Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο, η θερμοκρασία του νερού γίνεται τέλεια για αυτό το διαθέσιμο θαλάσσιο αρπακτικό τους χειμερινούς μήνες. Φαίνεται να είναι το πιο ευχάριστο και στις δύο πλευρές της πανσελήνου κατά τους μήνες του Δεκεμβρίου. Το Wahoo και πολλά άλλα είδη ψαριών μπορούν να αλιευτούν στο Key West οποιαδήποτε στιγμή καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά τον Δεκέμβριο, μόνο μία εβδομάδα προς κάθε κατεύθυνση είναι η καλύτερη στιγμή για να συναντήσετε το Wahoo στα Florida Keys. Ο Χειμώνας είναι η καλύτερη δράση για το Wahoo επειδή το νερό είναι πιο ζεστό και τα ψάρια μεταναστεύουν νότια.

Καταγάλανα νερά όπου τρέφονται οι Wahoo

2) Ψάρεμα στο Μαϊάμι για Wahoo

Η ακτή του Ατλαντικού της Φλόριντα είναι κατά καιρούς κορεσμένη Ουάχου πάνω κάτω στην ακτή. Η μετανάστευση ταξιδεύει από Νότο προς Βορρά και όταν εισέλθει Μαϊάμι, είναι άφθονα. Το λιμάνι της πόλης του Μαϊάμι παρέχει άμεση πρόσβαση στο Gulf Stream, ένα κανάλι βαθέων υδάτων λιγότερο από 3 μίλια από την ακτή. Αυτά τα ζεστά νερά φιλοξενούν πολλά πελαγίσια ψάρια που αποκαλούν αυτά τα νερά σπίτι! Αν και το είδος απαντάται όλο το χρόνο, η καλύτερη ψάρεμα γίνεται συνήθως από τις αρχές της άνοιξης έως τα τέλη του καλοκαιριού.

3) Wahoo Fishing in Biloxi

Δεν είναι πάντα γνωστό για την αφθονία της αλιείας βαθέων υδάτων, αυτές οι βαθιές σταγόνες στα ανοικτά της ακτής είναι το σπίτι του μεγάλου Wahoo και έχουν γίνει ένα hotspot. Παρέχει τη δομή, το ρεύμα και την όαση στην οποία λατρεύουν να συρρέουν αυτά τα ψάρια! Ακόμη καλύτερα, ζουν εδώ όλο το χρόνο, κολλώντας κοντά σε πλατφόρμες και κατασκευές βαθέων υδάτων οπουδήποτε από 10-30 μίλια από την ακτή. Ωστόσο, οι πιο καυτές στιγμές για να ρίξετε τη σειρά σας είναι από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.

4) Wahoo Fishing στο Stuart

Το ψάρεμα από το St. Lucie Inlet στο Stuart της Φλόριντα είναι όπως όλα τα λιμάνια. μερικές φορές μπορεί να χτυπηθεί ή να χάσει. Στο Stuart, η σεζόν είναι λιγότερο συνεπής αλλά διαθέσιμη όλο το χρόνο.

Η καλύτερη εποχή του χρόνου μπορεί να είναι εριστική. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν τους καλοκαιρινούς μήνες Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου για να στοχεύσουν το Wahoo. Αλλά μερικές φορές, ο Χειμώνας, από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο, μπορεί να είναι εντυπωσιακός. Τα περισσότερα Wahoo κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι δύο αλιεύματα για ιστιοφόρα. Εάν επιθυμείτε να πιάσετε το Wahoo κατά τους χειμερινούς μήνες, φροντίστε να διευκρινίσετε κατά την κράτηση της ναύλωσης το πλήρωμα και να κάνετε τις κατάλληλες προσαρμογές για να στοχεύσετε μόνο το Wahoo.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα δολώματα και τα δολώματα συρτής υψηλής ταχύτητας είναι τα πιο αποτελεσματικά στοχεύοντας στο Wahoo, επειδή τους αρέσει να κάνουν ενέδρα στο θήραμά του, να το ψάχνουν για να κρύβονται και να δομούνται, να βρίσκονται σε προεξοχές και να εκπλήσσουν γρήγορα το επόμενο θύμα του. Το μέσο βάρος ενός Wahoo που πιάνεται στο Stuart αυτή την εποχή του χρόνου είναι περίπου 25 λίβρες, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να πιάσετε 45 λίβρες συν.

Τα τρόπαια ψάρια βρίσκονται στον Άγιο Αυγουστίνο γύρω από επιπλέοντα συντρίμμια

5) Πιάστε τον Wahoo στον Άγιο Αυγουστίνο

Η βορειοανατολική Φλόριντα είναι γνωστή για τα βαθιά νερά της στα ανοιχτά του Τζάκσονβιλ και Άγιος Αυγουστίνος ακτή, περίπου 70 μίλια έξω, και εξαιρετικό στέκι για μεγάλους Wahoo. Αυτή η μετανάστευση του μεγάλου Wahoo φαίνεται να εμφανίζεται μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου και μπορεί να αλιευθεί για Wahoo από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο.

Γενικά, η εποχή του χρόνου που λειτουργεί η συρτή υψηλής ταχύτητας για το Wahoo. Συνεχίστε να τρολάρετε μόλις εντοπιστούν τα ψάρια και γίνει η πρώτη σύνδεση. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τροχούς σειράς 50 ή μεγαλύτερους για να κρατάτε πολλά πετονιά.

Η μεγαλύτερη επιτυχία προέρχεται από την εξάρτιση των γραμμών συρτή σας με ένα βαρίδι. Θέλετε να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις γραμμές σας περίπου 25 έως 30 πόδια κάτω από την επιφάνεια. Έχει αποδείξει ότι στο Wahoo αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, και για αυτόν τον λόγο, ο συνδυασμός μωβ και ασημί και κόκκινου και μαύρου λειτουργεί περισσότερο όλο το χρόνο. Αυτή η περιοχή έχει έναν από τους μεγαλύτερους μέσους όρους του Wahoo, σχεδόν όλοι προέρχονται από τις προεξοχές. Το μέσο μέγεθος είναι 40 λίβρες και είναι συνηθισμένο να συναντάμε τακτικά ψάρια της τάξης των 90 λιβρών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αν και έχετε περιστασιακά ένα παρεμπίπτον αλιεύμα δελφινιού, μαυροπτερύκου τόνου, θα ξέρετε πότε το Wahoo θα χτυπήσει χωρίς ζύμη.

Wahoo στις Ηνωμένες Πολιτείες

Γενικά, ο πληθυσμός Wahoo είναι άφθονος στον Ειρηνικό Ωκεανό, στον Ατλαντικό και στον Κόλπο του Μεξικού. Όλα αυτά τα νερά παρέχουν άφθονες ευκαιρίες για ψάρεμα Wahoo σε όλες τις ΗΠΑ, και οι περίπου είναι μερικοί από τους καλύτερους προορισμούς που τονίζονται.

Πώς μπορώ να στοχεύσω το Wahoo στη Φλόριντα;

Αργή συρτή και συρτή υψηλής ταχύτητας ζωντανού δολώματος στο Κι Γουέστ ή τη Νότια Φλόριντα

Έχουμε συζητήσει τα θέλγητρα μέχρι αυτό το σημείο, αλλά μπορείτε επίσης να αργήσετε το τρολ με ζωντανό δόλωμα, ζωντανά μπλε δρομείς, γυαλιά-μάτι, κέφαλο και παλαμίδα νεαρής ηλικίας. Τα ζωντανά δολώματα θα πρέπει να στήνονται χρησιμοποιώντας μια εξέδρα με διπλό άγκιστρο, γνωστή και ως κεντρί.

Εάν σκέφτεστε αυτήν τη μέθοδο, φροντίστε να φορτώσετε ισπανικές σαρδέλες, σαρδέλες, μπαλίνια, κλωστές και κατευθυνθείτε στην ανοικτή θάλασσα αναζητώντας προεξοχή, γραμμή ζιζανίων, ρεύμα σχισμής, οτιδήποτε για να δημιουργήσετε μια αλλαγή χρώματος στο νερό. Γενικά, ξεκινήστε το ψάρεμα σε περίπου 180 έως 400 πόδια νερού. όταν το κάνετε αυτό, βοηθά επίσης να στραγγίξετε τα νερά. Μπορείτε να τσιμπήσετε με νεκρό δόλωμα ή ζωντανά δολώματα, τοποθετώντας με συνέπεια ένα αγκιστρωμένο δόλωμα παρόμοιου μεγέθους ως πρόσθετο όπλο πίσω από το σκάφος.

Όταν οι Wahoo αισθανθούν τη μυρωδιά του chum, θα κολυμπήσουν ενστικτωδώς ακριβώς κάτω από τη βάρκα για να τους πιάσει η όραση να τους ρίχνει. Όταν ψαρεύετε τα πρωινά, θα πρέπει να περιμένετε μια γραμμή στο νερό έως και 35 λεπτά πριν την ανατολή του ηλίου. Το πρωινό δάγκωμα συνήθως διαρκεί περίπου 2 ώρες κατά την ανατολή του ηλίου.

Τι είναι το Florida Wahoo Spread;

Ξεκινήστε με συρτή για Wahoo, χρησιμοποιώντας μικρού και μεσαίου μεγέθους θέλγητρα, ειδικά στη Νότια Φλόριντα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε εξίσου εξαπλωμένο δέλεαρ. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε τα δολώματα Wahoo σε απόσταση 150, 250 και 350 ποδιών στην πλευρά της θύρας και 200, 300 και 450 ποδιών στη δεξιά πλευρά. Στους ανέμους και τα κύματα, όσο πιο μακριά τροφοδοτούνται τα θέλγητρα, τόσο επιβραδύνεται βυθίζεται και μετά επιταχύνει ξανά μετά την ανατολή του κύματος. Χρησιμοποιώντας έξι θέλγητρα, καλύπτουν διαφορετικά μέρη της προεξοχής σε διαφορετικές ταχύτητες και βάθη.

Τα οδοντωτά ψάρια wahoo τείνουν να τρώνε νεκρά δολώματα

Τρολάρισμα υψηλής ταχύτητας Wahoo Lures

Κάθε δέλεαρ χρησιμοποιεί τα πιο ποιοτικά υλικά που υπάρχουν. Η βιομηχανία έχει επιλέξει και προμηθεύσει εκτενώς τα καλύτερα αξεσουάρ και ξύλο, συμπεριλαμβανομένων οβίδων και βιδών. Τα περισσότερα προϊόντα αλιείας Wahoo σκοπεύουν να διαρκέσει το ψάρεμα για τα τραχιά, αιχμηρά είδη ψαριών. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα δολώματα στην αγορά, οι περισσότερες εταιρείες δολώματος Wahoo χρησιμοποιούν ουρεθάνη υψηλής ποιότητας βιομηχανικής ποιότητας. Ως αποτέλεσμα, τα θέλγητρα θα αντέχουν στα είδη και δεν θα μαυρίζουν ή θα ραγίζουν κατά τη χρήση.

Κλείσιμο

Επικοινωνήστε ελεύθερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω.

Schreibe einen Kommentar